Sweet Crude O’ Mine nå også på Cardinal

I går fikk vi beskjed av Cardinal om at de har tatt Berentsens & Tandembryggeriets Sweet Crude O’ Mine på tappekranene.

Sweet Crude O’ Mine er vinnerølet vi vant med på Stavanger Øllags hjemmebryggerkonkurranse 2016. Som hovedpremie fikk vi brygget ølet hos Berentsens Brygghus i Egersund i august i år. Ølet ble først skjenket ut på Gulating pub i Stavanger, og nå er det altså selveste Cardinal som har noen fat av ølet i kjelleren.

Vi håper det smaker!

I god selskap mellom Mikkeller og Omnipollo: Sweet Crude O' Mine fra Berentsens & Tandembryggeriet
I god selskap mellom Mikkeller og Omnipollo: Sweet Crude O’ Mine fra Berentsens & Tandembryggeriet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.